03 Vacatures

Met veel inzet en dagelijkse verbeteringen werken we voor klanten aan de contouren van morgen. Samenwerking, gestructureerd werken en inventiviteit zit in onze genen. Join our team!

ConGeo staat voor kwaliteit. Wij zijn hierin op zoek naar die mensen, die vanuit dit oogpunt een aanvulling vormen op ons ontwerpteam.

Voldoe je aan één van onderstaande omschrijvingen en heb je zin om onderdeel uit te maken van een hecht team, dat voortdurend op zoek is naar ontwikkeling? Neem dan contact op en wie weet word jij onze nieuwe collega op één van onze mooie projecten.

1. Jr. constructeur / jr. geotechnisch adviseur

Ben je afgestudeerd aan de technische universiteit of hogeschool in de richting civiele techniek, of ga je dit binnenkort doen en heb je gekozen voor een constructieve afstudeerrichting met zo mogelijk ook geotechnische aspecten, dan is werken bij ConGeo mogelijk iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, rekenkundig onderlegde mensen, die verdere ontwikkeling belangrijk vinden.

2. Constructeur met interesse in geotechnische vraagstukken of

Geotechnisch adviseur met interesse in constructieve vraagstukken

Een hele zin, maar feitelijk zijn dit de mensen, die meer willen dan het vakgebied waar ze nu mee bezig zijn.

Bij ons doe je beide. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je reeds specialist in één van de 2 genoemde richtingen, dan kan ConGeo mogelijk iets voor je betekenen.

Ook hierbij geldt: Wij zijn op zoek naar enthousiaste, rekenkundig onderlegde mensen in het vakgebied, die verdere ontwikkeling belangrijk vinden.
Capaciteiten als gestructureerd werken en overzichtelijk rapporteren zijn hierbij gewenst.

3. Sr. constructeur / sr. geotechnisch adviseur

Beschik je reeds over een ruime ervaring in het constructieve en geotechnische vakgebied en trekt het werken bij ConGeo je aan, dan ben je altijd welkom voor een informatief gesprek.

Inhoudelijke versterking van ons team is altijd gewenst. Dus schroom niet om contact met ons op nemen.